Tuesday, February 27, 2007

Britney please!



I was just checking out some yellow newspapers' web sites to catch up on what's going on in the world after being on holiday last week and all the news about Britney are just getting too much.

Cutting the hair and getting a tattoo, yeah, but then ‘the alleged suicide attempt’ by throwing herself onto a coming car, running away from rehab several times, attacking a paparazzi’s car with an umbrealla (see pic above) and claims of being hooked on cocaine, E’s and Xanax. I mean, who knows which of these news is true but whatever. Can we get the old nice Britney back, please?

Friday, February 23, 2007

Anna Who?



The Idols (same format as American Idol, but without the "American" in the name obviously) is still a big phenomenon here in Finland. Over 920.000 people watched the semifinals last friday on the telly. That's over 20 % over the adult population, mon... Most of the finalists are heavy/hardrock singers, which kinda sucks, but hey, this is the land of Lordi and Nightwish. However I guess there is one rivaling talent who could very well be the winning horse. This view is based solely on Youtube's ability to engage masses behind this young girl.

Let's get into more detail. Since last friday her tv performance has been viewed over 140.000 times, that's like a lot of watching in 5 days. That vid is in the top-50 of the most viewed videos. Her two videos have been viewed over 300.000 times altogether. That's more than the metal competitors. Which is nice.

But the funniest thing are the comments on the video. Peeps are arguing on 2 themes

1) Is this gal better / worse than the sisters and brothers on the American Idol
2) Are all americans american idiots and war making and Bush lovin' criminals

It's pretty funny stuff.

But who is Anna?

Drugs are bad, mmmkayyy?


Yes they indeed are. Especially bad if you're a magazine editor in Finland. 'Cause you can't write about them.

Well maybe you can, if you remember to point out that everybody who ever tries drugs, will die because of that.

To put it short, the publisher of a certain free paper (to which at least two Kriton family memebers are actually writing for) decided to take back the every single copy of the latest issue. An issue that had already distributed around city. And then take another printing of the whole paper without this following drug-related story.

So this following piece really has nothing to offer you if you dont understand finnish. But here it is for all you drug loving finns out there anyway: the infamous V-lehden Huumejuttu!

*************

"Se tuntuu niin hyvältä"

Huumeiden viihdekäyttö on suomalaisen juhlimisen arkea.

JOKAINEN 80- ja 90-luvuilla koulunsa käynyt oppi, että huumeet tuhoavat elämän. Diilerit väijyvät koulujen porteilla ja antavat ensimmäisen annoksen ilmaiseksi. Kokeilija jää koukkuun ja muuttuu neulalla itseään piikittäväksi narkomaaniksi, joka tekee rikoksia, jotta pystyy jatkamaan huumeiden käyttöä.

Seurakuntatädit maalasivat uhkakuvia siitä, kuinka pilvenpolttoa kokeileva nuori päätyy helvetin esikartanoon. Jokaisella addiktilla on se ensimmäinen kerta, varoitettiin. Kannabiksesta edetään kovempiin aineisiin, jotka tappavat. Ja huumeisiin kajonnut on väistämättä tekemisissä järjestäytyneen rikollisuuden kanssa.

Meille tehtiin erittäin selväksi, että huumeet ovat yhteiskunnan vihollinen numero yksi.

Huumeista aineina ei kerrottu juuri mitään. Kukaan ei oikein tiennyt, mitä ne ovat, mutta niitä opittiin pelkäämään ja vihaamaan.



Kun huumeidenvastaista propagandaa täyteen ahdettu nuori alkoi käydä bileissä ja kohdata huumeiden käyttöä, hän oli ymmällään. Käyttäjät näyttivät ihan tavallisilta nuorilta. Ekstaasia popsivat tai pilveä polttavat tyypit eivät tehneetkään kuolemaa. He eivät varastelleet autoja tai ryöstelleet kioskeja. Kun aineiden vaikutus lakkasi, he eivät lähteneet kartoittamaan kotikaupungin heroiinitarjontaa.

Eivätkö huumeet olleetkaan niin vaarallisia kuin koulussa kerrottiin?

Vuodesta 1997 huumekulttuureja tutkinut, aiheesta pro gradu -tutkielman ja väitöskirjan kirjoittanut valtiotieteiden tohtori Mikko Salasuo hymähtää vastatessaan.

- Ne eivät varmasti ole niin vaarallisia kuin aikoinaan on peloteltu. Suurin ongelma muodostuikin siitä, että huumeet maalattiin hirvittävän vaarallisiksi, aivan fataaleiksi. Kun nuori tajusi, että asiat eivät olleetkaan kuten hänelle oli kerrottu, kaikki niiden oikeistakin riskeistä ja haitoista opittu työnnettiin syrjään.

Niin. Huumeissa todella piilee vakavia riskejä. Miksi haittoja tarvitsee suurennella?

Vaikka valistus on viimeisen kymmenen vuoden aikana järkevöitynyt, huumeet ovat edelleen tabu. Käyttötuomio voi jättää elinikäisen leiman tavalliseen, hauskanpidosta nauttivaan nuoreen. "Huumausainerikollinen" ei kuulosta hyvältä.

Puolitutuille ei uskalleta mainita, että ei oltu pelkän viinan voimalla liikenteessä, kun viikonloppuna nähtiin. Yritykset testaavat työntekijöitään, jotta julkisivu säilyy puhtoisena - "meidän palkkalistoilla ei narkkareita roiku".



Kaikesta huolimatta huumeista on tullut olennainen osa juhlimiskulttuuria myös turvallisessa pohjolassa. Yökerhojen vessoissa valkoiset viivat katoavat sieraimiin putkelle rullatun 50 euron setelin läpi. Ympyrässä seisoskeleva trendikkäisiin vaatteisiin sonnustautunut porukka polttaa puistossa oudonmallista savuketta, joka haisee makealle. Juuri ostetun asunnon tupareissa juodaan ehkä yksi tai kaksi olutta. Ennen kuin lähdetään ulos bilettämään, huitaistaan pillerit huiviin.

Huumeiden viihdekäyttäjät tuntevat käyttämiensä huumeiden vaikutukset ja riskit. He ovat tavallisia työssäkäyviä suomalaisia, pääosin nuoria aikuisia.

- Viihdekäyttäjien periaatteena on, että käyttö on satunnaista eikä aiheuta fyysisiä, psyykkisiä tai taloudellisia ongelmia. Aineet ovat yleensä mietoja ja käyttö liittyy juhlimiseen. Suonensisäinen käyttö on täysin poissuljettu vaihtoehto, Salasuo sanoo.

Hänen mukaansa suonensisäinen käyttö luokitellaan ongelmakäytöksi. Suomessa suurin osa ongelmakäytöstä tapahtuu suoneen piikitettävällä amfetamiinilla, kun muualla Euroopassa "ykkösaine" on heroiini.

Suonensisäinen käyttö aiheuttaa fyysisen riippuvuuden, jonka hallitseminen tuottaa vaikeuksia. Lopettaminen on hankalaa, sillä aineeseen tottunut keho vaatii sitä lisää. Nimenomaan suonensisäinen käyttö voi johtaa pelättyyn huumehelvettiin, jossa elämä pyörii vain aineiden käytön ympärillä.

Suonensisäiseen käyttöön ajautuu vain harva huumeiden kokeilija. Toisin kuin meille on opetettu, huumeiden käyttö voi myös pysyä hallinnassa.

Mauno, 26,

on ammatiltaan peruskoulun opettaja.

- Yläasteella oli huumevalistusta ja vaikka se oli yhtä pelottelua, näin sen läpi jo silloin. Tajusin, että kannabis on varmaan siisti juttu ja sitä täytyy kokeilla, hän naurahtaa.

Hän poltti pilveä ensimmäisen kerran 16-vuotiaana. Sen jälkeen hän on kokeillut myös ekstaasia, amfetamiinia, sieniä ja LSD:tä.

- Essoja olen ottanut puolenkymmentä kertaa, mutta niistä minulle tulee seuraavana päivänä paha krapula. Spiidiä kokeillessani luulin, että tulen hulluksi. Olo oli aivan liian stimuloitu, se ei sovi minulle. LSD-tripillä jumituin sisätilaan ja alkoi ahdistaa. En voinut nukkua ja sälekaihtimet näyttivät partaveitsenteriltä. Ei ollut siistiä.

- En kuitenkaan kadu yhtään huumekokeilua. Kaikista olen oppinut jotain. Jos ei muuta, niin tiedänpä ainakin mistä puhutaan.



Kokeilujensa jälkeen Maunolla ei ole ollut hinkua käyttää edellä mainitsemiaan huumeita uudelleen. Se on periaatepäätös, sillä ne ovat synteettisiä ja hän haluaa pysyä luonnollisissa päihteissä. Synteettisiä huumeita hankkiessa ei aina tiedä, mitä saa.

- Poltan pilveä nykyään ehkä kerran parissa viikossa. Pössyttelen kotioloissa, ihan rentoutuakseni. Sieniä saatan syödä kaksi kolme kertaa vuodessa, jos niitä on saatavilla. Viimeksi söin niitä Jenkeissä, ja oli niin pirun hauskaa. Pilven yhdistäminen seksuaaliseen kanssakäymiseen on aina yhtä juhlaa.

Onko huumeiden käyttö ikinä vaikuttanut normaaliin arkeen?

- Ei mihinkään velvollisuuksiin. Poltin pari vuotta päivittäin pilveä, ja silloin huomasin itsessäni siitä johtuvia oireita. Unohtelin asioita, koska lähimuisti kärsi. Silloin ymmärsin, että polttamista täytyy vähentää ja teinkin sen. En kokenut olevani huumekoukussa. Elimistö vaan varoitteli, että vähennä. Täytyy tuntea itsensä, siinä kaikki.

Aikooko Mauno sitten lopettaa huumeiden käytön joskus?

- Miksi lopettaisin? Asiaa täytyy punnita uudelleen, jos elämään tulee suuria muutoksia kuten perhettä tai muuta. Tällä hetkellä lopettamiseen ei ole tarvetta eikä syytä, varsinkaan näin vähäisellä käytöllä.

Heikki, 29,

huoltaa työkseen hissejä. Hän poltti pilveä ensimmäisen kerran 16-vuotiaana kaverin luona. Sittemmin hän on kokeillut kokaiinia, ekstaasia, amfetamiinia, oopiumjohdannaisia pillereitä sekä sieniä.

- Nykyään käytän huumeita ehkä kolme, neljä kertaa vuodessa, yleensä essoja tai kokkelia. Niistä tulee paras olo, molemmat toimivat aina. Käytän ainoastaan bilettäessä, eli viina on aina mukana kuvioissa.

Muutama vuosi sitten Heikki käytti huumeita useamminkin.

- Välillä tuntui, että psyyke pettää. Tosin se saattoi kyllä johtua liiallisesta alkoholin käytöstäkin.

Hän ei pitänyt eri päihteiden haittavaikutuksista, joten hän yksinkertaisesti vähensi niiden - alkoholinkin - käyttöä.

- Sellainen on itsestä kiinni, käyttöä voi todellakin vähentää omalla päätöksellä.



Heikki käyttää kuitenkin synteettisiä, viihdekäyttäjien keskuudessa kovina pidettyjä huumeita. Hän tietää, että niihin liittyy riskejä mutta käyttää silti.

- Niistä tulee niin vitun hyvä olo. Känni ei aina tunnu hyvälle. Silloin tällöin kaipaa lisäkicksejä. Tiedän kuitenkin, etteivät ne ole kovin terveellisiä pitkällä tähtäimellä, joten pidän käytön kurissa.

Eikö niistä ikinä tule huonoja kokemuksia?

- Psykedeeliset huumeet eivät sovi minulle. Testasin sieniä, ja se oli melkoinen trippi: tunsin olevani välillä 15 metriä, välillä 15 senttiä pitkä. Menin baarin nurkkaan istumaan ja tuijotin seinää. Se oli hieman liikaa, en halua sitä enää, hän puistelee päätään vaivaantuneesti hymyillen.

Tunteeko Heikki ikinä minkäänlaista riippuvuutta?

- En ikinä. Essoista tulee kyllä helvetin hyvät fiilikset, ymmärrän jos joku jää koukkuun siihen oloon. Huumeiden kanssa täytyy pitää tiukka itsekuri.

Elina, 25,

on koulutukseltaan kokki. Elina poltti kannabista ensimmäisen kerran 17-vuotiaana.

- Olin kuullut siitä ja kiinnostus heräsi. Kokeilin heti, kun sitä oli tarjolla.

Hän polttaa pilveä useamman kerran viikossa, jos siihen on mahdollisuus. Yleensä hän ostaa sitä kavereiltaan, jotka kasvattavat kotona.

- Siitä tulee hyvä olo, sen vaikutuksen alaisena on kiva hääräillä kotioloissa. Se toimii hyvänä relaksanttina, jos on stressiä tai kiireitä.

Elina ei käytä huumeita bilettämiseen.

- Kannabis passivoi minua, eli suu menee kiinni seurassa, eikä se ole kivaa. Siksi poltankin yleensä kotona. Kylvyssä polttelu on parasta.



On erittäin epätodennäköistä, että kannabikseen kehittyy fyysinen riippuvuus, mutta Elina myöntää kärsineensä psyykkisestä riippuvuudesta.

- Poltin päivittäin muutama vuosi sitten. Kun vähensin, oli aluksi hankalaa päästä normaaliin unirytmiin, kun ennen nukkumaan menoa ei polttanutkaan savuja.

Porttiteoria, jonka mukaan yhden huumeen kokeilu johtaa kovempiin aineisiin, on Elinasta "täyttä paskaa".

- Minua ei kiinnosta enää kokeilla mitään muita huumeita. Siihen ei liity mitään pelkoa, en vain tarvitse sellaista pään sekoittamista.

Hänen ystäväpiirissään on useiden eri huumeiden viihdekäyttäjiä.

- Minulle on aivan sama, mitä ihmiset käyttävät, kunhan elämä ei pyöri vain huumeiden ja huumeihmisten ympärillä. Sosiaaliset suhteet täytyy pystyä säilyttämään ja velvollisuudet pitää hoitaa.

Kaikki eivät siihen pysty.

- Tunsin kaksi heroiinia käyttävää tyyppiä. Toinen on mullan alla ja toisesta ei ole kuulunut kolmeen vuoteen mitään.

Välittääkö hän, kuka hänen omasta käytöstään tietää?

- Välitän. Työ- ja opiskelukavereille en puhu asiasta, ellen tiedä heidän olevan samalla aaltopituudella. Vanhemmille haluaisin kertoa, mutta he eivät ymmärtäisi. He ajattelisivat huumekoukkua saman tien, koska eivät tiedä asiasta mitään. Heille huume on huume.

Paavo, 34,

on it-alan yrittäjä. Hän vietti vuoden vaihto-oppilaana Yhdysvalloissa 17-vuotiaana.

- Olin aivan kauhuissani, kun näin koulukavereiden polttavan pilveä. Suomalainen huumepropaganda oli tehnyt tehtävänsä, hän nauraa.

- Jonkin aikaa seurailin muiden toimia. Kun tajusin, että tyypit eivät kuolleetkaan tai alkaneet ryöstellä viinakauppoja, halusin itsekin kokeilla.

Hän kokeili myös LSD:tä, kokaiinia, ekstaasia ja amfetamiinitabletteja. Kaikki ovat jääneet kokeiluiksi.

- Sanoisin, että kokeilen huumeita vieläkin silloin tällöin. Voi tietysti kysyä, missä menee kokeilun raja. Viime kerrasta on tällä hetkellä puoli vuotta.

Paavo käyttää huumeita useimmiten ulkomailla.

- Reissuilla tulee silloin tällöin otettua ekstaasia ja kokaiinia, kerran pari vuodessa. Suomessa en viitsi niiden kanssa pelleillä, tulee liikaa ikävyyksiä jos jää kiinni. En tosin kieltäydy, jos niitä sattuu kohdalle.

Suomessa yleisintä huumausainetta, kannabista, Paavo ei käytä ollenkaan.

- Huumeiden käyttö liittyy kohdallani aina sosiaalisiin tilanteisiin, joissa pidetään hauskaa. Pilvestä tulee väsynyt ja laiska olo. Jumittaminen jossain kämpässä toljottaen Pink Floydin The Wallia videolta ei nappaa.



Parhaasta huumekokemuksesta on jo aikaa.

- Edellisestä LSD-tripistä on 18 vuotta, mutta muistan vieläkin elävästi kuinka hauskaa oli.

Paavo pohtii, että hän on saattanut jo lopettaa käyttönsä, muttei tiedä sitä vielä. Hän ei ole koskaan tuntenut riippuvuutta mihinkään aineeseen eikä suunnittele käyttöään. Mikä hänet saa käyttämään huumeita aika ajoin?

- Se on vaan niin saatanan hienoa. Miksi jotkut juovat itsensä känniin? Päihteitähän ne kaikki ovat, niillä haetaan hyvää fiilistä. Paitsi että viinasta menee enemmän sekaisin kuin yhdestäkään huumeesta, jota olen kokeillut.

Mies korostaa kohtuutta ja itsensä tuntemista huumeita käytettäessä.

- Kaikkien aineiden kanssa olen ensin tarkkaillut, kuinka ne vaikuttavat muihin. Nuorena kaverit imppasivat ja näin mitä se tekee. En koskaan impannut.



Kaikki edellä esitellyt ihmiset ovat tavallisia veronmaksajia. He käyttävät huumeita satunnaisesti, mutta eivät anna niiden vaikuttaa normaaliin elämäänsä. Rahat huumeisin he saavat töistä, eikä kukaan tunne olevansa rikollinen, sillä käytöllään he vahingoittavat vain itseään.

Porttiteoriaan heistä ei usko yksikään, vaikka jokaisen huumekokeilut ovat alkaneet kannabiksella. Miksi uskoisivat, hehän ovat itse eläviä esimerkkejä siitä, että huumeita voi käyttää silloin tällöin ja pitää elämänsä raiteillaan. Kun tuntee huumeet ja niiden vaarat, tietää pelisäännöt. Itsekuri pitää erossa ongelmista.

Mutta miksi asia on niin, että nämä ihmiset menettäisivät työnsä ja saisivat elinikäisen ristin kantaakseen, jos he esiintyisivät tässä jutussa omilla nimillään? Miksi huumeisiin liitetään edelleen kaikki yhteiskunnan paha?

- Yhteiskunta tarvitsee aina vihollisen, jota käyttää syntipukkina. Huumeet on helppo demonisoida: ne eivät ole kukaan, niillä ei ole nimeä, ne ovat hämärämiesten tuomia, aiheuttavat kummallisia oireita eikä kukaan oikein tunne niitä. Niitä on helppo syyttää ongelmista, jotka eivät edes oikeasti liity niihin. Kukaan ei uskalla puolustaa niitä, sanoo tutkija Mikko Salasuo.

Aivan. Huumeet ovat huumeita, kannabiksesta heroiiniin, ja poliitikko tekee poliittisen itsemurhan asettuessaan muulle kuin jyrkän vastustamisen linjalle. Salasuo viittaa Markus Draken tapaukseen, jossa kansanedustajaehdokas kannatti mietojen huumeiden laillistamista. Media ja poliittiset vastustajat syöksyivät oitis huumeidenvastaiseen populismiin ja Draken peli oli pelattu.

Drake tosin ilmaisi kantansa turhankin radikaalisti polttamalla jointtia Vihreiden vaalikopilla.

Samanlainen haloo nousi, kun toinen vihreiden kansanedustaja, Rosa Meriläinen, tunnusti polttaneensa pilveä kansanedustajakauden aikana. Olisi vain kannattanut pitää turpa kiinni.

Salasuo siteeraa tunnettuja päihdetutkijoita Nils Christieta ja Kjetil Bruunia: "Huumeet ovat vaarallisimmillaan politiikassa."



Huumeet ovat pohjimmiltaan aineita, jotka saavat aikaan erilaisia reaktioita ihmisissä. Kannabista, amfetamiinia, opiaatteja ja ekstaasia on käytetty paljon lääkinnällisiin tarkoituksiin. Salasuon mukaan löytyy paljon dokumentaatiota siitä, kuinka Yhdysvaltain ilmavoimien pilottien keskittymiskykyä parannetaan amfetamiinijohdannaisilla valmisteilla. Morfiini on yleinen kipulääke. Suomeen saatiin juuri ensimmäinen kannabiksen lääkekäyttäjä. Brittiarmeija kokeili toisen maailmansodan aikana, olisiko LSD:stä hyötyä sodankäynnissä. Salasuo kertoo, että ekstaasia on käytetty lääkkeenä terapiayhteyksissä vielä 1980-luvulla.

Lista on pitkä.

Huumeet voi siis nähdä eräänlaisina lääkeaineina, joissa on havaittu vapaa-ajanviettoon soveltuvia sivuvaikutuksia. Miksi ne ovat sitten kiellettyjä, kun niitä ei käytetä lääketieteellisiin tarkoituksiin tai sotatoimiin?

- Perimmäisenä ajatuksena on vallankäyttö. Valtaapitävät ovat nähneet, että kansalaiset eivät pysty hallitsemaan tällaista nautinnonhankintaa ja se on päätetty kieltää. Kiinnostavaa asian kehityksessä onkin, että niin kauan kuin jokin aine liittyy ylempiin sosiaaliluokkiin ja pysyy lääketieteen kehyksissä, se on hyväksyttyä. Kun siitä tulee tavallisten ihmisten omaan nautintoon liittyvää, se kriminalisoidaan, Salasuo sanoo.

Suomessa myös huumausaineiden käyttö, ei ainoastaan hallussapito, välittäminen tai salakuljetus, on rangaistavaa. Tästä päätettiin eduskunnassa vuonna 1972 heittämällä kolikkoa, kun äänet menivät tasan. Siitä lähtien huumausaineen käyttörikoksesta on tuomittu niin kannabiksen polttajat kuin heroiinin piikittäjätkin. Saman rikosnimikkeen alla.

Monday, February 19, 2007

To Baldly Go Where No (Wo)Man Has Gone Before.


In the series of past pop princesses gone sad and weird, Britney is number one at the moment. A few marriages/divorces, almost dropping a baby, public flashing, constant drunk and disorderly have kept her in the headlines for some time now. And now she went Sigourney Weaver and cut a true Sinead O'Connor. What's up with that??

I bet Paris ain't gonna be sipping Cris with her that often after this stunt. I mean, sporting the "12 year old catholic school boy" -look ain't that hot, at least in the world of bling and fame.

Wednesday, February 14, 2007

Badgers are cool


Sometimes it's a good idea to rest your mind and stare at stuff. If tv seems too challenging for your limited capabilities then simple animations work pretty well for this purpose. Check out my new little friends made by an anonymous Flash Gordon: badgers.

'Shrooms are bad, mmmmmmkayyyy.

Friday, February 09, 2007

This is how I spent my Friday afternoon


Being a white collar salaryman during daytime it is a nice to have changes in the daily routines. Today my highlight was the assembling of some nice Ikea furniture to store my office supplies in. So, some real men’s work for change.

I had a strict goal: my colleagues had done this in a hour, so I had to beat them or at least be as fast as them. I have assembled a lot of Ikea stuff in my time, some my own and some of friends. And I have always hated it. I mean, you don’t actually need tools, which a so cool to use, especially power tools. And the material is often so weak that if you don’t read the instructions (RTFM!) you will bend and break some parts, that’s fi jeezy.

So here is a short photo collage of the process, it took me exactly 59 minutes, so I beat the 1 hour limit. I guess now I’ve earned that Cobra beer I had during the lunch.

Last Of The Famous International Playmates


R.I.P. Anna Nicole Smith.

Despite being one of the weirdest and most f*ed-up american celebrities of the last decades, XL Playboy Playmate and cash money widow Anna Nicole Smith seemed always really really sad and unhappy. Even when she was having fun. And she was having fun a lot lot, if you consider drinking cheap cham while popping pills as fun.

I mean - did you ever watch her reality? She was just so out there it was amusing, entertaining and heartbreaking at the same time. I dont think it's even possible to have a life THAT full of unhappiness and misery. So that marriage with the 100-year old dude who died away was obviously a scam to get the dough. But to have your 20-year old son die a couple of days after the birth of your baby girl? And then pass away 5 months later. C'mon, even the Melrose Place writers would've scraped the hell out of that plot line as being far too unrealistic.

So even if 39 is REALLY young, the death was kinda no surprise. Still, my heart goes out to that 5 month old baby girl of hers. She's gonna have one fuc'd up life with her not-confirmed-father and the Hollywood paparazzi vulture set hanging around her.

Thursday, February 08, 2007

I'm not a businessman, I'm a business, man


In deed he is. The CEO of hip hop, mr Carter, is known for his large variety of businesses. He's obviously the co-founder of the Rock-A-Fella empire and part owner of the NBA's New Jersey Nets and Armadale Vodka, co-brand director of Budweiser / Anheuser-Busch to name a few. Lately he's been the spokesman for Hewlett-Packard notebook computers and Yukon Denali SUV by GM.

To top this all, he has now made a deal with Coke to re-design the new cherry coke can with his Rocawear posse. And much like the Bud Select ads, a Jay-Z song will serve as the soundtrack for this sweet sweet cherry treat.

So he is a business in deed, but when will he cross the line when this all seems ridicilous? I mean, owning businesses and making business is another story, but being a mannequin may not seem so cool after seeing one's face all around on ordinary products and ad campaigns.

And Jigga's effect may already be wearing out - even with his influence late in the year, Bud Select's shipments were down about 8% last year

Tuesday, February 06, 2007

AdSense Goes Gay



We have been blogging about those AdSense –ads on our page before but now is maybe the time to bring this up again – even if this is strictly against the rules and nondisclosure contract of AdSense. But since AdSense earns us only about 10 U.S. cents a week, of which we still haven’t see a single penny actually, I don’t really care if they kick us out of the program.

But yeah, it seems that the gay music-themed entry from last week has been registered by AdSense as well. They are offering all of you these interesting sites:

Are People Born Gay?
Learn more with 100s of expert pros & cons in a nonpartisan format
www.BornGayProCon.org


Gay Travel in Alaska
Alaska Trips for Adventurous Gay & Lesbian Travelers. Sign Up Today!
OutInAlaska.com


But to balance things back a bit we also seem to have a link to a very interesting German web-store, Yo! T.H.U.G.:

Makaveli Branded Store
the one and only official clothing line of Tupac Amaru Shakur
www.makaveli-store.com


No, but wait, wasn't Tupac on that list too?

Thursday, February 01, 2007

"You guys know of a lot more Gay Bands than I do."



From http://lovegodsway.org/

“One of the most dangerous ways homosexuality invades family life is through popular music. Parents should keep careful watch over their children's listening habits, especially in this Internet Age of MP3 piracy.”

“Bands to watch out for:” (and I am only listing the best ones here, check the site for a longer list)

* Marilyn Manson (dark gay)
* Morrissey (?questionable?)
* Ted Nugent (loincloth)
* DMX
* The Grateful Dead (AIDS)
* Elton John (really gay)
* Jay-Z
* Barry Manilow

How gay are there artists? For Elton John this makes sense as he is really a homosexual and makes it very obvious too, and maybe Barry Manilow’s music could be considered as being ‘gay’, if you are Cartman from the South Park.

And then they write like this:

“In Our effort to keep this list up to date we'd appreciate your help. If you know of a band that is Gay or propogating a Gay message please email us so we can update. Donnie is handling this his email is: donniedavies@gmail.com. The response is overwhelming. You guys know of a lot more Gay Bands than I do. I can't keep up. Hopefully soon we'll have it so you can add them by yourself.”